кадър bTVРедактор: Специализираното правосъдие се оказа сляпо за Пеевски и за

...
кадър bTVРедактор: Специализираното правосъдие се оказа сляпо за Пеевски и за
Коментари Харесай

Христо Иванов, ДБ: Специализираното правосъдие се оказа сляпо за Пеевски и за чекмеджетата

кадър bTV

Редактор: 

Специализираното правораздаване се оказа сляпо за Пеевски и за чекмеджетата, това сподели в студиото на bTV като съществена рецензия към профилираните съдилища и прокуратура съпредседателят на „ Демократична България “. Той даде образец с това, че публицисти са установили, че в документите по делото за КТБ името на Делян Пеевски се загатва над 100 пъти. Той обаче не е свикан при следствието.

Христо Иванов разяснява, че профилираното правораздаване дава като образец за битката си с корупция по високите равнища на властта делото Иванчева. „ Тя обаче е областен кмет, т.е. не е това равнището, на което би трябвало да се борим с корупцията “, разяснява той.

Според Иванов доста елементарно профилираните съдилища могат да ни заринат със статистика за завършени каузи, само че не се споделя да вземем за пример какъв брой от тези каузи са ограничения за неотклонение. Мерките за неотклонение на профилираното правораздаване се трансфораха в квази-репресия, акцентира съпредседателят на Демократична България.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР